Yritys

Seripaino Hämäläinen

Seripaino Hämäläinen jo vuodesta 1964 lähtien Vantaalla toiminut monipuolinen ja ketterä painotalo. Yrityksemme toiminnan kulmakivi on kokenut ja osaava henkilökunta, joka auttaa sinua mielellään kaikissa painopalveluihin liittyvissä asioissa – ota siis tarvittaessa rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!


Opasteet

Suosituimpiin tuotteisiimme kuuluvat mm. erilaiset opasteet, tarrat, käyntikortit, esitteet, lomakkeet ja lisäksi toteutamme monia muitakin painotuotteita erilaisiin asiakkaidemme tarpeisiin. Nykyaikaiset tuotantomenetelmämme mahdollistavat tuotteiden valmistamisen joustavasti sekä hyvinkin nopealla aikataululla. Meiltä löytyvät painokoneet eri tarkoituksiin omasta takaa ja emme käytä väliportaita, mikä mahdollistaa tuotteiden tarjoamisen kilpailukykyiseen hintaan, kuitenkaan laadusta tinkimättä.


Verkkokauppa

Vuonna 2015 avatun Opastepaino.fi verkkokauppamme valikoimassa on tällä hetkellä lähes 700 erilaista tuotetta ja pyrimme jatkuvasti laajentamaan tuotevalikoimaa asiakkaiden tarpeiden pohjalta. Jos verkkokaupastamme ei tällä hetkellä satu löytymään etsimääsi tuotetta tai haluat räätälöidyn ratkaisun, ota rohkeasti yhteyttä niin valmistamme tuotteet toiveidesi mukaisesti ja toimitamme ne perille jopa seuraavaksi arkipäiväksi!
Kotimaista työtä

Kaikki tuotteemme valmistetaan toimipisteessämme Vantaalla.

 

Toimitus

Nopeat toimitukset koko Suomen alueelle jopa seuraavaksi päiväksi.

 

Maksutavat

Joustava laskutus yrityksille ja yhteisöille.

 

Verkkokauppa

Verkkokauppamme palvelee vuorokauden ympäri.