Julisteet

Valmistamme julisteet esimerkiksi mainontaan, toimimaan opasteina tai sisustuselementteinä sekä mihin tahansa muuhun käyttötarkoitukseen. Julisteiden tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu nopea tiedon välittäminen, sillä parhaimmillaan ne vaikuttavat katsojaan heti erilaisten kuvien sekä ytimekkäiden tekstien kautta. Selkeä, visuaalisesti miellyttävä sekä riittävän kokoinen juliste kiinnittää huomion ja sen kertoma viesti menee perille. Edelliset ominaisuudet julisteen suunnittelussa huomioon ottamalla promoat tehokkaasti esimerkiksi erilaisia tapahtumia tai mainostat yrityksesi tarjoamia tuotteita ja palveluita. 

 

Kattavasta valikoimastamme löytyy kokoja pienemmistä julisteista aina suurkuvajulisteisiin saakka. Muistathan ottaa huomioon että normaalit julisteet kestävät parhaiten sisäkäytössä, joten mainitse mikäli haet parempaa säänkestävyyttä, niin autamme mielellään löytämään tarpeisiisi sopivan ratkaisun. 

 

Tee heti tarjouspyyntö julisteista tai jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä puhelimitse 010 248 2950 tai sähköpostilla info@seripainohamalainen.fi!